O nama

Kompanija Atos Fructum, najmladja članica Deus business grupe, osnovana je 2007 g. u mestu Mala Remeta na jugoistočnoj padini Fruške gore. Fruška gora oduvek ima veliki potencijal i važnu ulogu u srpskom voćarstvu i vinogradarstvu a u poslednjih nekoliko godina dobija izuzetan značaj kao jedna od najznačajnijih turističkih destinacija u regionu.

Izuzetne prirodne pogodnosti zemljište, voda, klima i položaj bili su presudni da kompanija podigne zasade jabuke. Dobra poslovna vizija dala je dobar rezultat i nakon 7 godina predanog i stučnog rada stvorena je savremena plantaža jabuka na 100ha.
Priroda, istorija i tradicija Fruške gore i potencijal našeg mikro lokaliteta potstakli su nas da pored voćnjaka i gajenja jabuka, od 2009 g. gajimo i groždje na 14 ha.

U novoizgradjenoj vinariji koristeći isključivo groždje iz sopstvenih vinograda proizvodimo vina vrhunskog kvaliteta uz stučnu konsultaciju eminentnog tima enologa iz Francuske.

Novi voćnjaci i vinogradi sa prirodom Nacionalnog parka Fruške gore čine jedinstven prostor biološke raznovrsnosti. Rezervat lipe, čist vazduh, izvori i jezera, staze zdravlja i manastiri, izazov su i poziv za dolazak i boravak. Tako da u proleće 2014.g. Atos Fructum proširuje svoju delatnost agro turističkom ponudom. Svi kapaciteti: voćnjaci, vinogradi, vinarija, sala za degustaciju, restoran, prostor za promocije, seminare, poslovne sastanke i timske treninge, apartmani, na raspolaganju su potrebama i željama gostiju. Ponudu upotpunjujemo kombinovanjem i slaganjem hrane iz našeg restorana i vina iz naše vinarije.