Vinarija

raspolaže savremenim proizvodnim pogonom, koji u sebi spaja najbolje: tradicionalno i moderno

Celokupna oprema postavljena je tako da se što više iskoristi prirodna gravitacija i smanji upotreba pumpi, što je ujedno najsuptilniji način manipulacije vinom.

Moderan pristup proizvodnji ogleda se u korišćenju opreme izrađene od najsavremenijih materijala koji se koriste u vinarstvu, potpunom kontrolom temperature u svim vinima pojedinačno, kontrolom prisustva kiseonika, od tretmana obrade grožđa do otvaranja boce.

Najsavremenije tehnologije uz poštovanje prirode i grožđa, daje našim vinima specifičan karakter, koji predstavlja odraz najboljeg što teroar Fruške gore i Male Remete kao mikrolokaliteta mogu da pruže.

Vinski podrum

ukopan 8 metara ispod zemljine površine, odraz je stremljenja da svoju strogo kontrolisanu i zaštićenu proizvodnju pokažemo našim kupcima

Zato je barik podrum u kome se kontrolišu svi važni parametri za odležavanje vina odvojen staklenim zidom od posetilaca vinarije. Na taj način dočarava autentičnu atmosferu podruma i istovreno čuva vina od spoljašnjih uticaja. Sva vina su smeštena u odabranim baricima od francuskog hrasta, a stil vina diktira specifične nijanse različitih buradi koja se koriste.

U okviru podruma nalazi se sala za degustaciju vina u kojoj posetioci mogu da uživaju u premijum vinima naše vinarije.