Dostava

Dostava

Vinarija Deurić vrši isporuku robe na teritoriji grada Beograda, i opštine Novi Sad. Isporuke vršimo za Beograd, utokrom i petkom, a za Novi Sad sredom. Ako osoba koja je naručila (koja preuzima) proizvod prilikom dostave nije kod kuće, pošiljka se vraća pošiljaocu. Dostava je besplatna za sve isporuke čija vrednost prelazi 4.800,00 dinara. Ukoliko niste primili robu ili obaveštenje o isporuci u očekivanom vremenu, molimo Vas da nas o tome neodložno obavestite, kako bi preduzeli radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka.

Kako naručiti

Na našoj web stranici www.vinarijadeuric.com, možete odabrati vina koja želite da naručite. Porudžbinu možete obaviti preko kontakt telefona +381 63 570 108, ponedeljak-petak, 8.00 – 16.00 časova ili preko e-mail adrese office@vinarijadeuric.com.

Poručivanje

Putem online prodavnice omogućavamo Vam kupovinu svih proizvoda iz naše ponude. Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem, kao i automatske potvrde porudžbine. U slučaju greške merodavna je potvrda našeg operatera. Vinarija Deurić nije odgovorna za troškove telefona, prometa podataka ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom porudžbine ili pregleda/pretraživanja web stranica. U slučaju da eventualno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kog razloga, naš operater će Vas kontaktirati telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka nekog drugog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda. Vinarija Deurić može porudžbinu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe ili ustanovi da su podaci na porudžbini nepotpuni odnosno netačni, osobito ukoliko s kupcem ne može stupiti u telefonski kontakt radi telefonske potvrde porudžbine.

Plaćanje

Naručeni proizvodi plaćaju se: Pouzećem: gotovinski dostavljaču. Kod plaćanja pouzećem pre isporuke nazvaćemo Vas radi telefonske potvrde porudžbine. Nije moguće platiti bankarskim karticama na licu mesta.

Ispravnost pošiljke

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja I da ih odmah reklamira osobi koja je dostavila robu te da eventualno odbije da preuzme naručenu robu ukoliko su na njoj vidljiva spoljašnja oštećenja. Kupac je dužan da uporedi sadržaj pošiljke (vrstu i količinu dostavljenih artikala) sa računom, i da ukoliko nešto nedostaje ili je isporučen pogrešan proizvod, na licu mesta obavesti dostavljača. Primalac i dostavljač na licu mesta zapisnički utvrđuju i svojim potpisom potvrđuju nedostatke. Vinarija Deurić će u najkraćem mogućem roku o svom trošku dostaviti artikle za koje se tako utvrdi da nedostaju u pošiljci ili da su dostavljeni u neispravnom stanju. Provera ispravnosti porudžbe je odgovornost kupca te se naknadne reklamacije u smislu količine i vrste dostavljene robe i vidljivih nedostataka neće uvažiti.